De gitaar is het leukste instrument dat er is! Je kunt er namelijk alle soorten muziek op spelen, van pop en jazz tot klassiek en zelfs Spaanse muziek! Je kunt er noten op spelen maar ook akkoorden waarmee je liedjes kan begeleiden die je zelf meezingt. Je kan de gitaar als slaggitaar gebruiken maar hij kan ook heel mooi getokkeld worden.

Ik geef les in klassieke en akoestische gitaar. Dus opgelet: wil je echt elektrische gitaar leren spelen, dan zal je een andere leraar moeten zoeken...! Maar natuurlijk komt er in mijn lessen ook lichte muziek aan bod, we doen dit alleen op een gitaar met nylonsnaren of een akoestische gitaar.


Voor wie?
Voor iedereen die zin heeft in muziek maken!
Je kan al op jonge leeftijd beginnen met gitaarspelen, ongeveer vanaf 8 jaar. Er zijn kleinere instrumenten te koop als je nog niet zo groot bent. Maar uiteraard is gitaarspelen iets voor alle leeftijden, je bent nooit te oud om ermee te beginnen! Dus volwassenen, kom gerust eens langs om kennis te maken! Voor informatie over de aanschaf van een instrument kan je contact met me opnemen.

Omdat ik het belangrijk vind dat we het goed kunnen vinden met elkaar, bied ik een
gratis proefles aan. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kom jij er achter of gitaarspelen echt iets voor jou is.


Wanneer?
De lessen vinden op afspraak plaats. Het is natuurlijk handig om een vaste moment af te spreken, we kunnen samen kijken wat ons beiden goed past.


Waar?
Ik geef thuis les in de Victor Hortastraat in de wijk Geeren Noord, Breda.